Şehit Mustafa Aslan Ortaokulu

WEB https://sehitmustafaaslanortaokulu.meb.k12.tr
Adres : TURGUT ÖZAL MAH. 2302 CAD. MEHMET AKIF INAN ILKOKULU BLOK NO 10 YENİMAHALLE / ANKARA
VİZYON : Okulun her noktasını öğrenme alanı olarak kullanan ve çok yönlü eğitimi bireysel olarak yapan eğitici kadrosuyla, okul ortamında kazandığı edinimleri yaşantılarıyla ilişkilendiren ve iç disiplini yüksek öğrenciler yetiştirmek.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, özgür düşünen karşılıklı saygı ve güvene sahip, bilime ve bilimsel çalışmalara açık, araştıran, sorgulayan, kültürel birikimlerini geleceğe taşıyan 21. yy. Türkiye´sinin gereksinim duyduğu bireyler yetiştirmek için varız. Biz başaramazsak kimse başaramaz.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Saatler : Öğlen:07.50 Akşam:13.20
Servis :
Ulaşım : Büyükşehir Belediyediyesine bağlı Batıkent Metro son duraktan hareket eden 276 numaralı ring otobüsü okulumuz önünden geçmektedir. Keçiören - Çakırlar, Sıhhıye - Çakırlar ve Ulus Çakırlar minibüsü son durakları yaklaşık okulumuza 200 metre mesafededir.
Yerleşim Yeri : Okul çevresinde konut kiraları 10000-18000 TL aralığında olup yeni yerleşim bölgesidir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Batıkentte olup Kaymakamlık binasına 20 km. Valilik binasına ise 25 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %95
Sportif Etkinlikler : Okulumuz farklı branşlarda yarışmalara sınıf olarak ve bireysel olarak katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Kodlama yarışmalarına katılmaktayız.
Proje Çalışmaları : Tubitak projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus+ Projeleri